Hey, this photo is ©

Hieronder volgt enige informatie over het inschrijven en kosten

Het aantal deelnemers is dit jaar gemaximeerd op 3.000 race/toerfietsers en 1.500 mountainbikers. Het is dus aanbevelenswaardig om je vooraf in te schrijven om zeker te zijn van een startbewijs.

Toerrijders (Omloop flevoland)

* Inclusief deelname aan alle challenges.

MTB-er’s (Omloop flevoland)

* Inclusief deelname aan alle challenges.

Challenges

  • Deelnemers aan de Omloop Flevoland kunnen gratis deelnemen aan diverse challenges. Overige bezoekers kunnen bij betaling van € 3,00 deelnemen aan alle challenges.

Inschrijving is mogelijk onder de volgende condities:

  • NTFU leden krijgen een korting van € 2,00 
  • U kunt ook inschrijven ter plaatse van het inschrijfbureau aan de start.

De Omloop-Flevoland gebruikt Scan & Go. Met Scan & Go ga je sneller van start. Je hoeft geen briefjes meer in te vullen bij de inschrijftafel. Je laat je barcode scannen en weg ben je. Tenminste, als je van tevoren ook betaald hebt via iDeal. Want anders moet je nog wel even afrekenen aan de inschrijftafel.

Wie kunnen gebruik maken van Scan & Go?

  • Alle NTFU leden die een ledenpas hebben. Op je ledenpas staat een barcode gedrukt. Neem je pasje mee naar de tocht en laat deze scannen.
  • Iedereen die zich van tevoren inschrijft voor de tocht via het online NTFU inschrijfformulier. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging per email met daarop een barcode. Print deze uit en neem hem mee naar de inschrijftafel.
  • NTFU-leden kunnen zowel hun ledenpas als de print laten scannen; de barcodes zijn identiek.
  • Niet-NTFU-leden die een persoonlijke barcode hebben aangevraagd via pre-registratie. Vul het onderstaande pre-registratie formulier in en je ontvangt een email met daarin een barcode. Deze barcode kun je uitprinten en meenemen naar elke willekeurige tocht waar Scan & Go aangeboden wordt.

De algemene voorwaarden van de Bike Challenge Festival Flevoland zijn van toepassing bij de inschrijving.

Voor-inschrijven Toer

Voor-inschrijven MTB